Herbavit Ulei de palmier nerafinat (500ml)

Herbavit Ulei de palmier nerafinat (500ml)

Herbavit Ulei de palmier nerafinat (500ml)

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Herbavit: Herbavit Ulei

Adams Vision Ulei de cocos (500ml) Ulei 33,80 RON Adams Vision Ulei de cocos (500ml) Solaris Ulei seminte de in Marasca (500ml) Ulei 39,41 RON Solaris Ulei seminte de in Marasca (500ml) Herbavit Ulei de canepa (500ml) Ulei 61,50 RON Herbavit Ulei de canepa (500ml) Crudigno Ulei de floarea soarelui (500ml) Ulei 29,14 RON Crudigno Ulei de floarea soarelui (500ml)
Descrierea produsului
Ulei de palmier nerafinat. -500 ml Ingrediente: ulei de palmier nerafinat.   Uleiul de PALMIER (Elaesis guineesis)                       Palmierul este originar din vestul Africii unde se cultiva pentru hrana fibre vegetale si î n scop terapeutic. Uleiul de palmier se obtine prin zdrobirea partii carnoase a fructului de palmeir care creste pe un ciorchin î ntr-un numar cuprins î ntre 1000-3000 de fructe. Uleiul obtinut este un ulei vegetal saturat comestibil de culoare portocalie-rotiatica datorita continutului bogat de beta-caroten. Î n topul consumului de uleiuri si grasimi ocupa locul 3 dupa grasimea animala si uleiul de soia. Cei mai mari producatori de ulei de palmier la nivel mondial sunt Indonezia si Malaezia care produc î mpreuna anual 40 de milioane de tone de ulei. Î n Africa Asia si America de Sud este cel mai folosit tip de ulei atâ t la gatit câ t si la prajit dar si pe piata europeana î ncepe sa fie un ulei des î ntrebuintat.                       Uleiul de palmier contine: acid linoleic acid olei acid streatic acizi grasi Omega 3 si 6 carotenoizi dintre care beta-caroten un precursor al  vitaminei A si tocoferoli (vitamina E).                       Proprietatile uleiului de palmier:                       - uleiul de palmier nu contine colesterol dar cu toate acestea datorita continutului de grasimi saturate creste atâ t colesterolul bun (HDL) câ t si pe cel rau (LDL) -    continutul de beta-caroten are rol antioxidant ce contribuie la î ntarirea sistemului imunitar reduce afectiunile oftamologice (cataracta î ntareste vederea etc) previne afectiunile cardiace si cancerul regenereaza pielea si mentine integritatea oaselor -  multumita vitaminei E uleiul de palmier este o sursa de antioxidanti care contribuie la neutralizarea radicalilor liberi -  consumat neprocesat termic î n stare pura reduce procesele inflamatorii si protejeaza celula nervoasa -    nu este recomandat consumul uleiul de palmier î n cadrul dietelor de slabit deoarece este un ulei bogat caloric contine 9 kcal pe gram -    are un punct de ardere foarte ridicat la 230° C prin urmare nu se arde si nu se descompune î n substante toxice care pot deveni cancerigene pentru organism -  este un ulei care nu schimba gustul si mirosul mâ ncarii si nici nu preia gustul preparatelor de aceea se poate refolosi -  nu face fum si nu se î nnegreste -  este un ulei usor digerabil -  rezistent la oxidare se poate pastra timp î ndelungat deoarece nu se râ ncezeste -  la temperaturi sub 18° C se solidifica iar temperatura optima recomandata pentru depozitare este de 24° C. Uleiul de palmier poate fi folosit la gatit prajit sau î n prajituri.


Denumiri similare la Ulei Herbavit Ulei de palmier nerafinat (500ml): Ulei de palmier nerafinat 500 ml, Uleidepalmiernerafinat500ml, Ulei de palmier nerafinat (500 ml)


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.