Ulei RAPUNZEL
(59 produse)
Ulei de gurmand în stil austriac. Uleiul de seminţe de bostan bio conţine 57% acizi graşi nesaturaţi, în special acizi linol, şi astfel conferă un spectru complet de acizi graşi pentru...
Detalii
Crema de nuca de cocos este compus din 100% nuca de cocos. Întrebuinţare: Pentru deserturi si inghetata. Crema din nucă de cocosCrema din nucă de cocos este compusă din miez pur de...
Detalii
Ghee poate fi încălzit la temperature înalte, de aceea este ideal pentru prăjit, copt și gătit. El îi conferă mâncării d-voastre o aroma fina de unt. În bucătăria Ayurveda acest produs...
Detalii
Conţinut foarte scăzut de acizi graşi liberi. PRESAT LA RECE!!! Întrebuinţare: Pentru gătit, preparare la aburi, prăjeală uşoară, pentru salate; un necesar pentru bucătăria mediteraneană...
Detalii
Uleiul de măsline 'spuma uleiurilor' are un conţinut foarte scăzut de acizi graşi liberi de 0,2 - 0,6% şi convinge prin aroma sa şi mireasma de fructe coapte. Ulei obţinut prin scurgere,...
Detalii
Ulei de cocos bio nativ nemodificat, cu gust intensiv de cocos. Importanţa nutritivă din punct de vedere fiziologic:Nuca de cocos ocupă în rândul nucilor o poziţie specială. Ea conţine...
Detalii
Acizi graşi echilibraţi cu un plus de vitamină E, amestec pentru salate cu un gust uşor. Întrebuinţare: Se pretează în special pentru salate şi tartar. Origine și fabricare:Uleiul pentru...
Detalii
Toate uleiurile de măsline extra virgine sunt de cea mai înaltă calitate și corespund următoarelor criterii: Ele conțin cel mult 0,8g/100g acizi grași liberi;- Ele se obțin exclusiv...
Detalii
Ulei aromat multifuncţional pentru salate şi gătit. Întrebuinţare: Uleiul de floarea soarelui se pretează foarte bine pentru salate şi tartar, ca şi pentu bucătăria autohtonă. Origine...
Detalii
Un conţinut ridicat de acizi simpli nesaturaţi împreună cu un amestec echilibrat de acizi linol nesaturaţi compun un ulei valoros pentru organism. Uleiul de rapiţă curat RAPUNZEL este...
Detalii
Unt de cacao dezodorizat, potionat sub forma de cipsuri. Întrebuinţare: Se amesteca cu apa calda pentru a se topi apoi se adauga in preparate. Poate contine urme de lapte. Se consuna...
Detalii
Untul de cacao are un miros si gust placut de cacao naturala. Intrebuintare:Ideal pentru copt si gatit. Untul se topeste pe baie de aburi la foc mediu apoi se amesteca cu alte ingrediente...
Detalii
Conţinut foarte scăzut de acizi graşi liberi. PRESAT LA RECE!!! Întrebuinţare: Pentru gătit, preparare la aburi, prăjeală uşoară, pentru salate; un necesar pentru bucătăria mediteraneană...
Detalii
Unsoarea din nuca de cocos este o grăsime alimentară sănătoasă? Unsoarea şi uleiul din nuca de cocos conţin în mod preponderent acizi graşi saturaţi. Cu toate că aceştia sunt consideraţi...
Detalii
Diversele nunaţe de gust apar prin soiuri de măsline aromate mature, cultivate într-o cooperativă în nordestul Siciliei. Ambalare originală cu un conţinut foarte scăzut de acizi graşi...
Detalii
Ulei de cocos bio nativ nemodificat, cu gust intensiv de cocos. Pentru fabricarea uleiul nativ din nucă de cocos se sparge mai întâi coaja dură a nucii. Miezul se spală cu apă fierbinte,...
Detalii
Ulei din masline nio atent selectionate pentru un gust deosebit. Toate uleiurile de măsline extra virgine sunt de cea mai înaltă calitate și corespund următoarelor criterii:- Ele conțin...
Detalii
Origine și fabricare:Susanul (Sesamum indieum) este sămânța plantei de susan asiatice, probabil cea mai veche plantă de ulei de pe Pământ. Astăzi zonele principale de cultivare ale...
Detalii
Între uleiuri, uleiul desofranel bio conţine cel mai ridicat procentaj de acid linol nesaturat esenţial(75%). Gust uşor. Întrebuinţare: Deosebit ca ulei pentru salată sau tartar, se...
Detalii
Inul este una dintre cele mai vechi și mai complexe plante de cultură indigene, numele ei în latină (Linum usitatissimum) poate fi tradus ca „ cel cu multe utilizări. Inul nu a fost...
Detalii
Pasta de nuca de cocos bio, pura 100%, minunat de versatil in bucataria creativa si va ofera o mancare delicioasa cu aroma de nuca de cocos. Deoarece este realizata fara aditivi, grasimea...
Detalii
Ulei multifuncţional pentru gătit. Este obţinut prin presare menajantă la 40°C. Uleiul de floarea soarelui este cunoscut pentru conţinutul ridicat de vitamina E. Întrebuinţare: Uleiul...
Detalii
Ulei multifuncţional pentru gătit având un gust neutru. Uleiul bio de floarea soarelui este cunoscut pentru conţinutul ridicat de vitamina E. Tot odată datorită calității semințelor...
Detalii
Un conţinut ridicat de acizi simpli nesaturaţi împreună cu un amestec echilibrat de acizi linol nesaturaţi compun un ulei valoros pentru organism. Uleiul de rapiţă curat RAPUNZEL este...
Detalii
Uleiul nostru de măsline bio din Creta, prin bogăţia sa de acid uleic nesaturat, este un aport valoros la o alimentaţie sănătoasă. PRESAT LA RECE!!! Întrebuinţare: Deosebit de fin pentru...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.